Cursus edelsmeden (start weer in 2025)

Bij een cursus edelsmeden kunnen de basistechnieken worden aangeleerd, zoals zagen, vijlen, schuren, solderen, enzovoorts. Ik heb hier oefeningen voor. Als je liever gelijk aan de slag wilt om een sieraad te maken, is dit ook mogelijk en zal ik dit zo goed mogelijk begeleiden.

Om deel te nemen aan een cursus heeft men handgereedschap nodig. Gebruik van handgereedschap zit bij de cursusprijs inbegrepen.
Is men al in het bezit van voldoende eigen handgereedschap, of wordt deze aangeschaft, dan wordt de huur van het gereedschap van de cursusprijs afgetrokken. Het grote voordeel van eigen gereedschap is, dat er dan ook thuis gewerkt kan worden.
Cursussen worden in kleine groepen gegeven; minimaal 3, maximaal 4 personen.
Cursussen starten weer in 2025.

Bij aanmelding van 4 personen tegelijk, kan er na 2024 een andere cursusochtend/ -middag/ -avond in overleg worden gekozen. 


Een cursus kost in 2025 €315,- per persoon voor 12 lessen inclusief gebruik van (hand)gereedschap, bosje zaagjes, schuurpapier/latjes. Bij voldoende eigen meegebracht handgereedschap, of aanschaf van het handgereedschapspakket, wordt er korting gegeven op de cursusprijs.

Dit is exclusief soldeer, extra zaagjes en andere te gebruiken materialen (zilver, koper, messing, alpaca, enz.)

Per 12 lessen mogen er 2 lessen worden ingehaald.

Voor grotere groepen dan 4 personen, werk ik samen met Mooiss Jewel Design. Neem contact op voor de mogelijkheden.
 

 

     Cursistenwerkbank met handgereedschap