Contact:
Buitelaar-Creatief
Anne-Marie Buitelaar
Telefoon/whatsapp: 06-12458377
Email: info@buitelaar-creatief.nl

KvK: 62035061

Ik accepteer de kunst en cultuurkaart en workshop cadeaukaartIn het kader van de veiligheid heb ik geen edele metalen of kostbare sieraden in mijn atelier liggen.

Voorwaarden en aansprakelijkheid:
Om deel te kunnen nemen aan een cursus edelsmeden dient u in het bezit te zijn van handgereedschap. Dit kunt u bij mij  aanschaffen of huren. Tijdens de zilverklei workshops en ring-in een-halve-dag workshops zorg ik voor de benodigde materialen en gereedschappen en hoeft er niets meegebracht te worden. 

U werkt in een atelier met machines, vuur en gereedschappen. Het is verstandig om daar met uw kleding rekening mee te houden: Dichte schoenen, stevige (spijker)broek en eventueel een zelf meegebracht (leren) schort.
Buitelaar-Creatief aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen van de cursist.
U neemt op eigen risico deel aan de cursus/workshop. Buitelaar-Creatief (Anne-Marie Buitelaar) kan niet aansprakelijk gesteld worden voor letsel of schade aan het lichaam van de cursist door een ongeval of handeling tijdens een cursus of workshop.
Uiteraard doet Anne-Marie Buitelaar er alles aan om het werken met gereedschappen, branders en machines zo veilig mogelijk te laten verlopen.

25 oktober 2021