Contact:
Buitelaar-Creatief
Anne-Marie Buitelaar
Telefoon/whatsapp: 06-12458377
Email: info@buitelaar-creatief.nl

KvK: 62035061

Ik accepteer de kunst en cultuurkaart en workshop cadeaukaartIn het kader van de veiligheid heb ik geen edele metalen of kostbare sieraden in mijn atelier liggen.

Voorwaarden en aansprakelijkheid:

Om deel te kunnen nemen aan een cursus edelsmeden heeft u handgereedschap nodig. Gebruik van handgereedschap zit bij de cursusprijs inbegrepen, U krijgt korting op de cursusprijs als u in het bezit bent van voldoende gereedschap, of deze wilt aanschaffen. 

Tijdens de workshops zorg ik voor de benodigde materialen en gereedschappen en hoeft er niets meegebracht te worden. Gebruik van gereedschap en materialen zit dan altijd in de workshopprijs. Extra materiaal op verzoek zal wel worden berekend.
Bij reparaties van sieraden met edelstenen is er altijd een risico op breuk. In de zeldzame gevallen dat een steen breekt, is de vervanging van deze steen altijd voor de kosten van de klant.

Belangrijk: 
U werkt in een atelier met machines, open vuur en gereedschappen. U dient daar met uw kleding rekening mee te houden. Dit betekent: dichte schoenen, stevige (spijker)broek, geen sjaaltjes of andere wapperende kleding, geen synthetische kleding en  een eventueel zelf meegebracht (leren) schort.

 

Alle instructies en veiligheidsregels betreffende machine- en gereedschapsbediening dienen strikt te worden opgevolgd.

Buitelaar-Creatief aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen van de cursist. 
U neemt op eigen risico deel aan de cursus/workshop. Buitelaar-Creatief (Anne-Marie Buitelaar) kan niet aansprakelijk gesteld worden voor letsel of schade aan het lichaam van de cursist door een ongeval of handeling tijdens een cursus of workshop.
Uiteraard doet Anne-Marie Buitelaar er alles aan om het werken met gereedschappen, branders en machines zo veilig mogelijk te laten verlopen.

 

 

 

Bijgewerkt 20 juli 2023